azim zainudin photography

By: action kamen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-Jan-2009 19:45 Email | Share | | Bookmark
faaizul&jasmin part 1 - setiawan

lama xupdate gmbr...
terasa nk update gmbr mamat ni...
album dah siap. nk g anto printing.
byk lg coming up next...suma gambo kawen.
yg kt setiawan ni...ni je la dulu. byk ngat gmbo xtau nk upload mane 1.
hee~
















Friday, 2-Jan-2009 01:48 Email | Share | | Bookmark
2009

abes dah tahun 2008.
kejap kn?
makin lama makin tua dah.
tp tetap xkerja2 lagi.
member2 lain sume dah maju.
ramai gk yg dah emel aku tanya pasal quotation utk bertunang n kahwin.
sori ya rakan2. aku teramatlah bz.
lepas ni aku akan updatekn korang.
dalam masa aku merata2 ke seluruh malaya aku berpk panjang.
tapi masih lagi belum dpt jawapannya.
decision making kali ni teramat lah susah. kenapa?
sebab ianya akan menentukan sama depan aku.
pencapaian dalam tahun 2008 pon xlagi memuaskan hati aku.
bukan tamak atau tidak bersyukur, tetapi aku rasa aku masih lg jauh apa yg btol2 aku nak.
dari segi pelajaran so far alhamdulillah. aku dapat menamatkan pengajian aku selama 5tahun di utp.
walaupon pointer xtinggi tp aku syukur aku dpt abeskan.
dlm photography juga, lagi lah terasa bertuahnya. aku semakin bersemangat semenjak diberi peluang menjadi salah sorg ahli keluarga jangguttouch, terasa mcm mimpi pon ada.
aku ingat lagi pada hari tuh, sejam sebelum paper terakhir aku di utp, masa tu lah waq offer masuk jangguttouch dlm ym.
moga aku akan dpt jawapan dlm masa terdekat ni.
2009 dah xboleh merangkak. dah xboleh berjalan. kena berlari!
kerja pon lebih serious! we are talking about 1 serious business yg xkn mati n luput selagi ada manusia dalam dunia ni.
moga 2009 menjanjikan hari2 yg lebih cemerlang.


-azim zainudin-
pembuka entry 2009


Monday, 22-Dec-2008 19:53 Email | Share | | Bookmark
restless






Thursday, 11-Dec-2008 14:46 Email | Share | | Bookmark
selingan~




'soon' yg dimaksudkn berapa lama?
ntah la labu...hahaha...
keadaan sedang kritikal...
warrgghhh!!!

tolong ~ tolong ~ tolong ~!!!



Saturday, 29-Nov-2008 17:42 Email | Share | | Bookmark
side project!





just another side project for 2009.
feel free to visit my 2nd home...
comments n critics are most welcome!!!




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net