azim zainudin photography

By: action kamen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jul-2007 18:39 Email | Share | | Bookmark
LE TOUR DE LANGKASUKA | 28 Apr - 1 May 2007






le tour de langkasuka...
salah 1 ride yg paling mencabar pernah aku join...
pusing kedah...4 hari 3 malam...
walaupon penat gila babas tp ianya merupakan 1 pengalaman yg paling syok...

hari pertama (tronoh - taiping - butterworth - kepala batas - sg petani - merbok - yan)
hari kedua (yan - kota sarang semut - alor setar - jitra - bukit wang)
hari ketiga (bukit wang - kuala nerang - pedu - gubir - sik - baling - binjul - malau - sungai sedim)
hari keempat (sungai sedim - kulim - tronoh)

hari pertama bermalam di hutan lipur Titi Hayun
hari ke2 di air terjun Bukit Wang
hari ke3 di Sungai Sedim



Tuesday, 24-Jul-2007 21:53 Email | Share | | Bookmark
BALIK KAMPUNG | 220707






220707...

KM 40, KG CHOHONG,
JASIN, MELAKA

buat kat belah lelaki lak...
xdak buat grand2...cukup sekadar buat makan2 ajak org2 kampong...
ala kadar je...
menu : nasik minyak yg amat bes diketuai oleh paksu aku yg sememangnya pro...
dulu dia chef kt pulau sibu n skang ni bukak kantin / sbg chef utk jemaah haji
paling besnya ada cendol n telur pindang...susah skang nk dpt beb...
skang ni org asyik bagi cokelat/buah/kek....
1 majlis yg cukup penat buat aku...kena amik gamba...dah tu plak kene jadik kendarat...
perghhh...penatnya mmg xbleh nak cakap la...azab btui...
tp mmg puas ati...




Tuesday, 24-Jul-2007 20:05 Email | Share | | Bookmark
MOHD HAFIZ & NURUL FEZZA | 070707|







ni la keje aku masa cuti sem aritu...
meng'offer'kn diri sbg photog utk majlis perkahwinan kezen aku (apis)
mmg xdak skill...xdak kamera yg baik...
tp aku hentam jek...
aku edit2 lebih kurang dgn ilmu photoshop yg ciput nih... maka terhasil lah apa yg korg tgk tu...
kalu buruk jgn marah ar... aku yg noobs mmg tersgt2 nk blaja n memiliki sebuah kamera...
sebenanyer nk buat album n kasi sbg hadiah kt kezen aku neh...tp xberkemampuan...
last2 aku edit dlm 3 keping gamba n aku print siap2 ngan frame utk dijadikan sbg hadiah...
ok la kot utk 1st timer cm aku neh...

any comment n critics from otai2 adalah sgt2 dialu2kan...





[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net