azim zainudin photography

By: action kamen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Nov-2008 04:50 Email | Share | | Bookmark
surprise!



let the pic do all the talking...
hehe...
cant wait for it to come!!!
counting days...
hurm..

**oh ya lupa...trillion thx to mr. ez for d pics...hehe...



Sunday, 23-Nov-2008 22:02 Email | Share | | Bookmark
gig lagi!!!

gig kt rum jungle
organize by xfresh FM - lain punya hangat beb~
punya la malas nk shoot sebenanyer...penat dgn xtdo seharian
dah la lepas tu ada job shoot corporate event kt lost world of tambun...
oleh kerana kemalasan aku utk pki flash...so pam iso to d max...
apa yg ada ni je la utk tatapan rakan2 ye...



















Sunday, 16-Nov-2008 22:09 Email | Share | | Bookmark
faaizul + jasmin

faaizul...
mula2 aku kenal dia dlm dunia permotoran berkuasa tinggi
minat sama...kuda2 yg laju...hoho
dulu kami pakai tzm sama2...
tp dia ni laju upgrade...kejap2 tuka moto...maklumlah bisnes kencang.
dulu salu ride sama2...
naik kemeren wiken pon sama2...
la nih da jarang jumpa sbb dia dah bertapak di k.k
jumpa yang tersayang pon jauh sampai ke sinun
hehe xpa bro...kawen gak ko akhirnya eh...







album sket lg nk siap...
harap2 sempat siap sblm majlis di setiawan ujung bulan ni...fuhh~



Wednesday, 12-Nov-2008 21:42 Email | Share | | Bookmark
sharifah + irwan | ipoh

ni plak event lepas balik k.k aritu...
aku sampai2 semenanjung tdo kl smlm then terus shoot balik ke ipoh
naseb baik eventnyer malam hari...
dpt jumpa kaled pn kejap je sbb dia plak ada job di melaka..
sori fifi aku buat umah hang cm rumah tumpangan lak...hehe
nnt ada masa kita lepak lg...
thanx again to big boss for the opportunities...



**lately internet connection tersgt lah teruk...
ym n gtalk xleh nk masuk langsung...
internet apatah lg...dah rase cm pakai dial-up...
(dial-up pon lagi laju kot aku rase)



Thursday, 6-Nov-2008 21:44 Email | Share | | Bookmark
iklan jap - coming soon!




watch out bebeh!



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net