azim zainudin photography

By: action kamen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Aug-2008 18:18 Email | Share | | Bookmark
Recent work...

a lil bit bz lately...
otak serabut + jiwa kacau + macam2 lagi lah problem yg melanda...
this project below is still under progress...
if u guyz out there need a custom design website to build
call or email me so that we can discuss about it...
till then...
more wedding update later~




regards,

azim zainudin
freelance photographer & webdesigner
017-4802746
azim.zainudin@gmail.com
ym: azimbob_05
gtalk : azim.zainudin




Friday, 18-Jul-2008 20:57 Email | Share | | Bookmark
promo!!!





Monday, 23-Jun-2008 16:13 Email | Share | | Bookmark
penang ber'backpack'

woh...
2 ari lepas pc adik aku kt umah kene sambor petir...
abes mobo dh rosak...sian dia...

update kali ni mari kita bercerita pasal PENANG!!
aku da penah smpi 2/3 kali sblm ni...tp sume nek moto ngn konvoi...
so taleh nk round suma tempat...
kali ni br dpt g penang yg btui2 punya...
manyak syok woo...ala2 backpack...kah3...
tp oleh kerana cuaca xmengizinkan...kami xsempat gak nk p suma tempat...

gambar2 kali ni saje nk wat kelainan sket...
kelainan ape tah aku pn tatawu...(asyik nk wat kelainan jek)
saje nk try ala2 photojournalist punya style...
aduhai mmg xreti la nak amek gambo2 street punya stail nih...
ni je la kot my pick for this time...
nak kena byk berlatih lg tang tembak2 street style ni hehe...












ada masa nanti nk turun penang lagi~~~!!!


Thursday, 19-Jun-2008 07:55 Email | Share | | Bookmark
yaa & friends pon dah grad!!!

entry kali ni kita layan geng2 yaa...
depa pon dah grad sama mcm aku gak...
thx to ammar sebab invite aku utk photoshoot ni...
sila lawati http://ammarazhar.fotopages.com











regards,

azim zainudin
freelance photographer & webdesigner
017-4802746
azim.zainudin@gmail.com
ym: azimbob_05
gtalk : azim.zainudin


Saturday, 14-Jun-2008 04:20 Email | Share | | Bookmark
away for a moment



hari ni aku nak balik ganu...
sudah dkat 6bulan x balik umah...
sudah 6bulan gak aku xmerasa masakan mak...
lepas ni mungkin slow sket aku update...
kalo ada kesempatan nanti aku update kt umah lah...
sapa2 nk dtg turun ganu tu calling2 la akuh...

woohooooo~~~ balik umah!!!

*gambar di atas adalah hiasan semata2...
kamen with waq's 70-200 VR sniper posing in front of jangguttouch's studio
taken with waq's 10-20 super wide


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net