azim zainudin photography

By: action kamen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Mar-2008 00:57 Email | Share | | Bookmark
lawatan sambil belajar~



pada hari minggu tah bila aku pon da lupa...
kami lime sekawan (aku, kaled, silu, mel n chem) telah membuat satu lawatan sambil belajar ke tambun....
seronok gila babi dpt tgk super otai dewa wedding photographer punya hasil2 kerja....
rasa mcm nak leleh air mata tgk custom album yg dieorg buat...aduhai bila la hasil kerja aku boleh jadi mcm depa suma nih...mmg idola!
tima kasih kt warga2 janggutTouch sebab sudi menerima lawatan sambil belajar kami...hehe...depa suma memang sempoi!!!
nanti kalo ada masa boleh lepak2 lagi...


Monday, 24-Mar-2008 19:07 Email | Share | | Bookmark
=)





Wednesday, 19-Mar-2008 21:08 Email | Share | | Bookmark
SEDI & ROS | 150308



check out their custom album comin out very2 soon!!!

selamat pengantin baru wahai sahabat!
moga kekal ke anak cucu!



Monday, 10-Mar-2008 22:14 Email | Share | | Bookmark
ALI & YAN | 08-090308 | karak

job kali ni agak unik bagi saya...
1st time shoot for orang pahang punya wedding...
pengantin very2 sporting...
dgn abg ali yg sentiasa cool n sempoi...haha (teringat kisah nk potong kek guna keris)
kak yan pulak chantek n salu malu2 kucen...
tahniah ku ucapkan kepada mereka berdua...
tima kasih juga pada zul n his family for the hospitality...
tak lupa pada chem yg sudi folo jadi backup photog...





this is just for quick review...
peace!


Monday, 3-Mar-2008 07:40 Email | Share | | Bookmark
TANAH TINGGI CAMERON











[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net