azim zainudin photography


My name: action kamen
My Fotopage: http://action-kamen.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: d50
Nikon
Friends:
Haeqal Amrie
Latest entry:[210609]syikin and amri reception - dewan sri siantan, putrajaya
exercise!! bawak 2 body (350d + 10d) berlari2 satu dewan.. haha. i had fun kapturing syikin and amri at their reception. loads of fun! tq again for hiring me and ejat :-D View this Fotopage entry
naqi syah
Latest entry:Schedule 2009
Jan 09 16hb - KL 17hb - KL 18hb - KL Feb 09 22hb - Ipoh,Perak March 09 08hb - Melaka View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
dina nida
Latest entry:my 1st task
dis is my 1st task given by Mr.Ronaldi for GED 167...the task is to shoot a picture with the themes Nature,Building n People...so viewer plz give comment ... Title : Mirror Title : The Begining Title : Paradise Title : Young and Old Title : Source of Life Title : End of Journey Title : Homeless Title : Believe Title : Connection View this Fotopage entry
khairil mustafa
Latest entry:Reception + Outdoor Fatin & Shafari 31 Jan 09
yaaa..ni mybe last post aku kt fotopages...daaa View this Fotopage entry
nvrmnd owh
Latest entry:raya grand entry 2008
dah bertahun tak update fotopages, maklum lah selama ni dok pinjam kamera orang je.. finally dah bertahun azam nak angkat dslr, last2 beli la jugak sebijik d70s yg dah 3 kali bertukar tangan... lantak lah saye designer misken.. raya taun ni macam biase, saye beraya di kg.lubok merbau, kuala kangsar.. jalan nk pegi gerik, nampak masjid, belok kiri dah boleh nampak umah opah saye seperti dalam gambarajah x bertolak balik ngan kete akak ditemani ngan 2 orang anak buah yang comel yang bestnye ... View this Fotopage entry
h a n i f r a m l i
Latest entry:..............
sayu.... terkedu.. terkilan... speechless..... diharap anda semua sentiasa menyokong saya thx...luv u all buddy........... :-( :-( :-( :-( :-( anda boleh ke blog saya.. anda boleh tekan di sini--------> http://haniframli.wordpress.com View this Fotopage entry
muhamad faiz wazir
Latest entry:Adnin&Amir
View this Fotopage entry
mkhalid ibrahim
Latest entry:move on
i'm moving to http://mkhalidibrahim.wordpress.com/ all the updates will be there..check it out! =] View this Fotopage entry
Wan Zul PHOTOGRAPHY
Latest entry:My New Photoblog
To all my viewers, I am no more using this fotopages. There's a need to own somekind of my own domain. New photoblog has been created at http://wanzulhamli.com. Fotopages has been served me very well for the past 2 years and i'm going to miss this page. I can say that 90% of my jobs and assignments came from this great fotopages. I'm hoping with this new "hijrah", everything will become much more easier to all my viewer and myself too. Just click the link provided below and let us enjoy this new b... View this Fotopage entry
mohd azim mohd yusoff
salam semua.. aku telah berpindah ke.. http://azimyusoff.fotopages.com/ fotopages yg baru ini aku khususkan utk gmbr2 wedding yg aku tgkp.. View this Fotopage entry
sapex xoxo
Latest entry:WANTED!
www.ministryofmoment.com View this Fotopage entry
byxura freelance photographer
Latest entry:tayangan sempena RAYA aidilfitri @ RTM
View this Fotopage entry
REMAJA magazine
wan wan
Latest entry:Aznor & Nisak 12-13.12.2008
View this Fotopage entry
Ammar Azhar
Latest entry:Shamil and Musfirah - Akad Nikah Ceremony (21st June 2008)
Both Shamil and Musfirah were my juniors back in Al-Amin Bangi. I was appointed as the Emcee of the wedding ceremony but i brought along my camera just in case i'd needed it. I was preoccupied wt other stuff during the akad, n by the time i arrived, the lounge was fully packed, leaving me with no choice but to shoot wt a tele from outside the house, through the windows. never have i done this before but it was kinda cool, papparazi like :-D i'd like to congratulate both Shamil n Musfirah on their weddi... View this Fotopage entry
ModelGraphy Stream
Latest entry:Keya Hudson stunned again
Talent : Keyla Hudson Photo & Styling : pupu Theme : Fashion View this Fotopage entry
Liyana Bahari
Latest entry:Rockonrave
was boring. here's pictures tho emmet smashing a guitar was the highlight for me ina we got bored and had lecka lecka well to be fair, i only went for the 1st day and didnt stayed till night. im sure its better at night and the next day. View this Fotopage entry
perempuan
Muhammad Afifi Che Rawi
Latest entry:penang selepas 1 tahun.
[size=9]genang setahun, ke penang aku kembali. kali ini aku kerja. kl masih terlalu mencabar bgku atau mungkin utara masih sayang melepaskn aku. dari ipoh dibawanya ke penang. haha. View this Fotopage entry
one photography
Latest entry:http://wanphotography.blogspot.com
Assalamualaikum.. Dengan ini,secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa saya tidak akan mengemaskini atau memuatkan gambar dalam " FOTOISRAHELL-JAHANNAM" ni... Jadi, sebagai ganti, saya telah membuka laman blog sementara... Click address below.. http://wanphotography.blogspot.com Wassalam. View this Fotopage entry
dgn gambar ni lah gua dapat RM 50 hehe
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
qasih legion
Latest entry:OFFICIAL WEB FOR QASIHLEGION!
LAMAN RASMI QASIHLEGION http://www.qasihlegion.com(www.qasihlegion.com) GAMBAR-GAMBAR AKAN DI "UPDATE" DI LAMAN DI ATAS SAHAJA View this Fotopage entry
ika ismail
Latest entry:Penang Hai Pening Pening Hadoi Tolong Tolong
The First Day. Sekian lama tak update fotopage tah pape ini haha. (Jangan Saman Aku). Okek. kisahnye begini.1st December ritu aku gi Penang dgn Fifi. :-D :lol_up: Aku nak pergi jumpa adik adik aku kat Penang, nak pegi gig. Hah bersedia la untuk jealous tapi kalau tanak jealous pon takpe tak kesah lah kan aku peduli ape tapi aku memang enjoy gile all tengs to Enche Fifi. This is the first picture he captured. Nak dijadikan kisah simple ini sebuah hikayat dongeng yang tak lah dongeng sangat sebab ... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016